Entrenament Personal

L’objectiu del mètode Pilates es desenvolupar una base de força i flexibilitat que crearà un cos més equilibrat. Per a aconseguir-ho, el Pilates es fonamenta en sis principis fonamentals: respiració, força, control, concentració, fluïdesa i respiració.


Aquests sis principis fonamentals del Pilates són claus en la pràctica del mètode, però també ho haurien de ser en cas que practiquem algun altre esport i també en la nostra vida diària, com podria ser el caminar.


Sent fidel als principis del Pilates, i al nivell de cada persona, s’aplica el sistema de manera rigorosa.Sistema d'entrenament, dirigit a persones que surten d'una intervenció, lesió o embaràs.
Partint de l'estat físic del moment i respectant els períodes de recuperació, es confecciona un programa per assolir els objectius desitjats en un termini acordat, amb la valoració de cada sessió, per poder ajustar el programa en cada moment.

És un programa d'entrenament dirigit a persones que volen redissenyar la imatge més visual del seu cos. Aquest programa consta d’unes pautes alimentàries i de suplementació, un treball d'higiene postural i un treball de definició muscular especifica.

Programa estrella, consta d'un treball físic, nutricional i emocional, ho te tot. Si creus que ha arribat el moment de fer un canvi, aquest és el teu programa.

L'entrenament funcional és més que un típic entrenament del cos per als moviments de la "vida", és preparar el cos per ser capaç de reaccionar i funcionar millor i de manera més eficaç en qualsevol entorn o situació.

L’origen de qualsevol moviment prové de la força i per tant, tots els esports necessiten una base en l’entrenament de la força per prevenir lesions i millorar el rendiment. Si vols tenir un bon to muscular, practicar el teu esport sense lesionar-te, millorar el rendiment, prova d’entrenar la força! T’espero!
Contacta'ns

ENVIA'NS ELS TEUS DUBTES I COMENTARI

Si desitjeu contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta, dubtes, suggeriments, propostes, etc. ompliu aquest formulari detallant el millor possible l'assumpte que voleu tractar i en breu ens posarem a la vostre disposició.

Información Básica Sobre Protección De Datos

Responsable: OTMANRA, S.L.
Finalidad: Envío de información solicitada y gestión de comentarios.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio.
Derechos: A acceder, rectificar y suprimir los datos, así como los otros detallados en la política de privacidad.