L’objectiu del mètode Pilates es desenvolupar una base de força i flexibilitat que crearà un cos més equilibrat. Per a aconseguir-ho, el Pilates es fonamenta en sis principis fonamentals: respiració, força, control, concentració, fluïdesa i respiració.


Aquests sis principis fonamentals del Pilates són claus en la pràctica del mètode, però també ho haurien de ser en cas que practiquem algun altre esport i també en la nostra vida diària, com podria ser el caminar.


Sent fidel als principis del Pilates, i al nivell de cada persona, s’aplica el sistema de manera rigorosa.Sistema d'entrenament, dirigit a persones que surten d'una intervenció, lesió o embaràs.
Partint de l'estat físic del moment i respectant els períodes de recuperació, es confecciona un programa per assolir els objectius desitjats en un termini acordat, amb la valoració de cada sessió, per poder ajustar el programa en cada moment.

És un programa d'entrenament dirigit a persones que volen redissenyar la imatge més visual del seu cos. Aquest programa consta d’unes pautes alimentàries i de suplementació, un treball d'higiene postural i un treball de definició muscular especifica.

Programa estrella, consta d'un treball físic, nutricional i emocional, ho te tot. Si creus que ha arribat el moment de fer un canvi, aquest és el teu programa.

Desenvolupar la capacitat de moviment eficient, eficaç i adaptable del propi cos com a base abans de l'ús de materials externs. El millor material de gimnàs és el teu propi pes corporal.

L'objectiu principal d'aquest tipus d'entrenament funcional és "despertar" les teves aptituds corporals innates com a humà que resten "adormides" fruit de les comoditats de la vida moderna a la ciutat i transformar-les de nou en habilitats més "animals" al reaprendre i automatitzar la tècnica correcta de qualsevol moviment necessari a la teva vida diària/esportiva.

Un cop assolim el nivell Humanimal podrem progressar per potenciar la nostra condició física, dins d’aquest programa farem servir materials externs diversos, des de les clàssiques manuelles o barres, a materials d’increïbles virtuts com les kettlebells o les modernitzades clubbells de l’antiga Pèrsia. Amb l’ús de material pren encara més importància la tècnica per mantenir el control sobre els tres pilars :

1) Postura / Respiració
2) Seqüència - Ordre / Timming de les accions
3) Tensió selectiva / Relax

Aplicarem els últims avenços en fisiologia, biomecànica i neurologia per aconseguir resultats espectaculars.

El ioga proposa com a objectiu la major felicitat per mitjà de la unió de l'Atman (ànima individual) amb el Braman (l'ànima universal). Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l'ascesi moral i l'exercici corporal.

Per aconseguir-ho, prèviament cal passar per l'autoconeixement i l'autoanàlisi, el des aprenentatge d'idees preconcebudes inconscients, el creixement personal i altres fases. Inclou la cura del cos físic, perquè és qui conté la persona i perquè considera que fent-ho hom pren cura de l'inconscient. Dóna importància a la respiració perquè és controlable conscientment i d'aquesta manera també es pot controlar i tenir cura del cor, la circulació sanguínia i altres aspectes físics i psíquics.

La cursa per senders és un esport que consisteix a córrer per muntanya, petjades, rastres o camins secundaris, creuant rierols i rius, amb grans grimpades i abruptes baixades, a diferència del que passa en les maratons i el senderisme. Tant la naturalesa del terreny com el desnivell del recorregut, a més de la distància, són dues característiques fonamentals d'un recorregut de cursa de muntanya.

Mètode d’estirament global de les cadenes musculars de l’estàtica, mitjançant suaus contraccions musculars. Tenir cura de les articulacions i la participació constant de la respiració, ofereixen innovacions interessants a l’stretching tradicional.

L'entrenament funcional és més que un típic entrenament del cos per als moviments de la "vida", és preparar al cos per ser capaç de reaccionar i funcionar millor i de manera més eficaç en qualsevol entorn o situació.

Si vols iniciar-te en el món del triatló, t’apassionen les tres disciplines (natació, ciclisme i running), ja has competit i vols marcar-te un objectiu competitiu o senzillament vols gaudir d’aquests esports et puc ajudar  a planificar la temporada esportiva, valorant els volums, cargues i intensitats de l’entrenament, així com adaptant els entrenaments per a prevenir lesions I millorar el rendiment.

L’origen de qualsevol moviment prové de la força i per tant, tots els esports necessiten una base en l’entrenament de la força per prevenir lesions i millorar el rendiment. Si vols tenir un bon to muscular, practicar el teu esport sense lesionar-te, millorar el rendiment, prova d’entrenar la força! T’espero!
Contacta'ns

ENVIA'NS ELS TEUS DUBTES I COMENTARI

Si desitjeu contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta, dubtes, suggeriments, propostes, etc. ompliu aquest formulari detallant el millor possible l'assumpte que voleu tractar i en breu ens posarem a la vostre disposició.

-->

Información Básica Sobre Protección De Datos

Responsable: OTMANRA, S.L.
Finalidad: Envío de información solicitada y gestión de comentarios.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio.
Derechos: A acceder, rectificar y suprimir los datos, así como los otros detallados en la política de privacidad.