Teràpies i massatges

Aquesta és la nostra carta de massatges i teràpies. Si vols, també pots crear la teva pròpia experiència, demana quin massatge t’agradaria i farem tot el possible per fer-ho realitat

Els serveis de Fisioteràpia, Osteopatia, Quiropràctica, Kynalis, Quiromassatge, Massatge Esportiu, Massatge Relaxant, Massatge Descontracturant, tenen una durada de 60 minuts i sempre recomanem dutxa prèvia que serà calenta o freda en funció de les indicacions del terapeuta.
Bany pensat per després d’un entrenament d’alta intensitat o una competició intensa, recomanat per a esports aeròbics de llargues distàncies. La funció principal és la recuperació muscular, la reducció de la fatiga i la reducció del risc de lesions. (Gregory Dupont i altres).
Massatge post entrenament complementat amb bany de gel per aconseguir una recuperació encara millor i més ràpida. El massatge ajudarà a la eliminació dels residus musculars creats en un esforç intens i a la relaxació neuromuscular, és realitzarà amb oli essencial de Camamilla gran antiinflamatori i relaxant, el bany de gel ens ajudarà a reduir inflamacions i millorar la recuperació.
Dutxa inicial, massatge relaxant de 50 minuts amb oli orgànic de Te Verd i bany de Te Verd durant 20 minuts acompanyat d’un Té Verd Orgànic. El Te Verd pel seu potent efecte antioxidant ens ajuda contra l’acció dels radicals lliures que actuen a la nostre pell, ens proporcionarà també, un lleuger efecte peeling de la capa més superficial de l’epidermis.
Dutxa inicial, massatge relaxant de 50 minuts amb Olis Essencials de Sàndal Blanc i d’Argán, bany amb Oli Essencial de Sàndal Blanc de 20 minuts acompanyat de Te Rooibos orgànic. L’oli essencial de Sàndal és un poderós relaxant i té múltiples beneficis per la nostre pell i cabell, tonifica, hidrata, desinflama i alleuja les picors. L’oli d’Argàn és un gran ajut per la nostre pell, la nodreix i la hidrata, estimula la regeneració de les cèl·lules, retarda l’aparició d’arrugues i dona suavitat i pot fer-se servir com a desmaquillant.
Una sessió d’entrenament personal de 50 minuts, dutxa i després massatge relaxant de 40 minuts amb Oli Essencial de Romaní per acabar amb de 20 minuts de bany també amb Oli Essencial de Romaní i acompanyat d’un te orgànic o d’un batut de fruites orgàniques. El romaní ens ajuda a alleugerí els dolors musculars i articulars, estimula la circulació sanguínia i és fantàstic per la pell.

Serveis.

Contacta'ns

Adreça

Valentí Castanys 6 - Bellaterra

Email

susanna@diracano.com