Teràpies Manuals

Mètode Benjamin Ciriax, és una tècnica que beneficia estrictament a lesions en els tendons, músculs i lligaments. Es defineix com una teràpia manual que treballa amb precisió les fibres musculars i les lesions del teixit tou.

El mètode Benjamin d'avaluació i tractament manual de lesions del teixit tou es fonamenta en els conceptes del Dr. James Cyriax sobre les lesions articulars i musculotendinoses i els del Dr. Milne Ongley sobre les lesions lligamentoses en la columna vertebral i pelvis.

Mètode de treball corporal manual, basat en les cadenes musculars que recorren tot el cos, amb l'objectiu de reequilibrar-lo obtenint uns beneficis tant a nivell neuromuscular com energètic, visceral i emocional. Kynalis integra diferents tècniques aplicant el principi estructural de la transegritat.
Contacta'ns

ENVIA'NS ELS TEUS DUBTES I COMENTARI

Si desitjeu contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta, dubtes, suggeriments, propostes, etc. ompliu aquest formulari detallant el millor possible l'assumpte que voleu tractar i en breu ens posarem a la vostre disposició.

Información Básica Sobre Protección De Datos

Responsable: OTMANRA, S.L.
Finalidad: Envío de información solicitada y gestión de comentarios.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio.
Derechos: A acceder, rectificar y suprimir los datos, así como los otros detallados en la política de privacidad.